JamStik Midi Akıllı Gitar

Guitar Hero’dan ne zevk alırlar bir türlü anlayamadım, gitar çalmak ile hiç bir alakası olmayan bir oyun da, bir kaç tuşa basmak nasıl bir tatmin sağlayabilir. Bu yüzden, müzik temalı oyunlar olacaksa JamStik gibi olmalı. Gerçek bir gitar çalmaktan hiç bir farkı olmayan akıllı gitar, çalmayı bilenlerin eline alıp kolayca çalabileceği, bilmeyenlerinde kendi uygulaması ile öğrenebileceği akıllı bir gitar. Gitarı öğrenmeye de yardımcı olan JamStik, bastığınız tel ve perdeyi algılayabiliyor. Böylelikle kendi yazılımı üzerinden nereye basmanız gerektiği görebiliyorsunuz. Öğrenme sürecinde size yardımcı olması, bu akıllı gitarın amatör bir ürün olduğunu aklınıza getirmesin. Midi klavye deneyimini gitar’da kullanabildiğiniz akıllı gitar, GarageBand gibi farklı müzik uygulamalarınıda destekliyor. GarageBand’deki piyano, keman gibi farklı enstrümanları çalabildiğiniz gibi, kayıt yapma imkanınızda bulunuyor. iOS cihazlarınızla kablosuz olarak bağlantı kuran bu akıllı gitar bizim ilgimizi çekmeyi başardı. Yazıda paylaştığım tanıtım ve performans videolarını mutlaka izleyin. Ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz buraya tıklayın.

JamStik Midi Akıllı Gitar 660x440 JamStik JamStik Midi Akıllı Gitar JamStik Midi Ak  ll   Gitar

Hakkında ÖZGÜR KARABİL

ÖZGÜR KARABİL
Türkiye'deki kaynak eksikliklerinden dolayı Gitar Magazin'i kuran Özgür, Aktif müzik yapmanın yanında, yıllardır yetiştirdiği gitar öğrencileri ile müzik sektörüne hizmet ediyor ve bu deneyimlerini sizlerle paylaşmaya tam gaz devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Yeni Başlayanlar için Klasik Gitar Tavsiyeleri 660x330

Yeni Başlayanlar için Klasik Gitar Tavsiyeleri

Okurlarımızdan en çok mail aldığımız konu, gitara yeni başlayacağım, hangi gitarı almalıyım sorusu oluyor. O …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir