Apple’dan müzisyen dostu uygulama: Müzik Notları

Müzik Notları besteciler için geliştirilmiş, yeni müzikal fikirleri akustik gitar, piyano, vokal veya istediğiniz müzik aletini kullanarak yüksek kaliteli olarak kolayca kaydedebileceğiniz bir uygulama. iPhone, iPad veya iPod touch gibi Apple cihazları ile kullanabileceğiniz uygulama, müziğin temposunu ritmini ve akorlarını otomatik olarak algılayarak melodilerinize bateri ve bas gitar ile otomatik olarak eşlik edebilme özelliğine sahip.

Yaptığınız kayıtları isterseniz GarageBand veya Logic Pro X uygulamasına aktararak düzenleyebilir ve çeşitlendirebilirsiniz. Yine uygulana üzerinden SoundCloud, Youtube gibi platforlardan kayıtlarınızı paylaşabilirsiniz. iCloud ile, Müzik Notları otomatik olarak tüm Apple cihazlarına aktarabilirsiniz. Yukarıdaki videodan uygulamanın incelemesini izleyebilirsiniz. Müzik Notları (Music Memos) uygulaması buraya tıklayarak ücretsiz olarak indirilebilirsiniz.

Hakkında ÖZGÜR KARABİL

ÖZGÜR KARABİL
Türkiye'deki kaynak eksikliklerinden dolayı Gitar Magazin'i kuran Özgür, Aktif müzik yapmanın yanında, yıllardır yetiştirdiği gitar öğrencileri ile müzik sektörüne hizmet ediyor ve bu deneyimlerini sizlerle paylaşmaya tam gaz devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

insTuner Kromatik Akort Uygulaması 660x330

insTuner Kromatik Akort Uygulaması

insTuner, kromatik özellikte bir akort uygulaması. Kromatik özelliği sayesinde tüm enstrümanları akort edebilirsiniz. Ücretli ve …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir